Gedragstherapie bij honden

Het kan zo maar zijn dat u problemen ervaart met uw hond. Gedrag waar u graag wat aan wilt doen, maar ook gedrag waar de hond last van heeft. Denk bijvoorbeeld aan:

Niet alleen thuis kunnen zijn

Angst (geluiden/voorwerpen/mensen/etc)

Uitvallen naar mensen/dieren

Zindelijkheid

Obsessieve fixatie

Nog veel meer

Mijn doel is om de hond zoveel mogelijk zichzelf laten zijn, zo min mogelijk negatieve gevoelens te ervaren en jullie samen weer gelukkig te maken.

U zult een vragenlijst ontvangen, die ik kan gebruiken om voor de eerste afspraak voor te bereiden. Tijdens de gedragsconsult zullen we het probleem zoveel mogelijk analyseren om de onderliggende emotie te vinden. We zullen zoveel mogelijk teruggaan naar het moment waarop het begon, het karakter van de hond in beschouwing nemen en zodoende een verklaring vinden voor het gedrag. Samen zullen we tot een behandelplan komen, die ik spoedig na het consult zal toesturen. Hiermee kunt u aan de slag en een telefonisch vervolgafspraak zal ingepland worden om de mogelijke vragen te beantwoorden en de voortgang te bespreken. Ik zal, indien nodig, contact opnemen met de dierenarts.

Gedragstherapie

200,00

Gedragstherapie (1,5 uur), inclusief behandelplan en telefonisch vervolgafspraak

Implementatie behandelplan

100,00

Implementatie-begeleiding (1 uur) van het behandelplan, waarbij we de oefeningen onder mijn begeleiding in praktijk brengen

Pakket 1

250,00

Gedragstherapie consult, inclusief behandelplan, telefonisch vervolgafspraak en een implementatie-begeleiding

Pakket 2

310,00

Gedragstherapie consult, inclusief behandelplan, telefonisch vervolgafspraak en twee implementatie-begeleidingen